Асфалтирање на патот кој ги спојува Долна Бошава и Горна Бошава

Асфалтирање на патот кој ги спојува Долна Бошава и Горна Бошава

Градежните работи ги изведуваат Агенција за државни патишта и Општина Кавадарци, во должина од 850 метри.