Рушење на дивоградба лоцирана на кејот на реката Луда Мара

Рушење на дивоградба лоцирана на кејот на реката Луда Мара

По налог на градежниот инспектор на Општина Кавадарци денес се врши рушење на дивоградба лоцирана на кејот на реката Луда Мара. По 15 години соочување со проблем , сега ова место ќе им биде достапно на пешаците со оспособување на тротоарот. Градоначалникот Митко Јанчев се залага за решавање на проблеми со кои жителите на Општина Кавадарци се соочуваат долги години. Во изминатиот период беа решени неколку проблеми кои сега се во функција на граѓаните.