Техничкиот министер за внатрешни работи г-дин Наќе Чулев во посета на Општина Кавадарци

Техничкиот министер за внатрешни работи г-дин Наќе Чулев во посета на Општина Кавадарци

Денес во посета на Општина Кавадарци беше техничкиот министер за внатрешни работи г-дин Наќе Чулев. Министерот откако беше на терен низ град Кавадарци , го посети и кабинетот на Градоначалник м-р Митко Јанчев. На средбата се разговараше за актуелните теми кои го засегаат граѓанското општество како и за состојбата во која се наоѓа Општина Кавадарци. Министерот се запозна и со реализираните проекти на општината кои се однесуваат на безбедноста на граѓаните.