Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во општина Кавадарци

Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во општина Кавадарци

Се повикуваат сите заинтересирани странки и млади лица на 15 години да се пријават на јавниот повик врз основа на кој се организира волонтерска работа за потребата на општина Кавадарци за извршување на активности според Проектот „За чисто и убаво Кавадарци“

 

Јавен повик