Автори: Општина Кавадарци

КАВАДАРЦИ КО-ОРГАНИЗАТОР НА КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО КОШАРКА

КАВАДАРЦИ КО-ОРГАНИЗАТОР НА КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО КОШАРКА ЗА СЕНИОРСКА МАШКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА 2016

Општина Кавадарци, претставувана од Градоначалникот Александар Панов денеска потпиша договор со Македонската Кошаркарска Федерација претставувана…
Општина Кавадарци

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА МАТЕРИЈАЛНИ ШТЕТИ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАСАДИ ОД НИСКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ

 Се повикуваат граѓаните на Општина Кавадарци  на кои ниските температури што ја зафатија Општина Кавадарци…