Author Archives: admin

eko_rabotilnica_hotel_feni_kavadarci

Eco workshop in Hotel Feni Kavadarci

Денеска во просториите на Хотел Фени Кавадарци во организација на градоначалникот и Советот на општината…
regionalen_naptrevar_detski_semafor

Regional competition child semaphore

Кавадарци беше домаќин на регионалниот натпревар Детски семафор. Во сите категории натпреварувачите од Кавадарци со…