Actual

regionalen_naptrevar_detski_semafor

Regional competition child semaphore

Кавадарци беше домаќин на регионалниот натпревар Детски семафор. Во сите категории натпреварувачите од Кавадарци со…
aleksandar_panov_poseta_sad

Aleksandar Panov visiting USA

Градоначалникот  на Кавадарци Александар Панов на покана од  македонската дијаспора во САД, градоначалникот на Гарфилд…