општина -зграда

Јавна расправа Екологија на тема „Состојби и можни решенија за надминување на проблемот со сезонското загадување на воздухот со ПМ 10 честички“

 

Општина Кавадарци организира Јавна расправа на тема:  „Состојби и можни решенија за надминување на проблемот со сезонското загадување на воздухот со ПМ 10 честички“

Се повикуваат заинтересираните граѓани, како и претсавниците на НВО секторот на ден 15.02.2017 (среда) да присуствувата и да земат учество со свои дискусии во темата.

Јавната распара ќе се одржи во големата сала на Општината со почеток во12:00 часот.