Настани

ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“ нова ограда

Во Општинското основно училиште „Тоде Хаџи-Тефов“ во Кавадарци предадена во употреба металната ограда изградена со помош на УСАИД и општината Кавадарци

Со сечење на лента денеска и официјално беа предадени во употреба реконструираната училишна ограда, која…