Реализирани дела

Отчет за реализираните проекти на градоначалникот на Кавадарци во периодот 2013 – 2017 „ДЕЛА ЗА КАВАДАРЦИ“

 

Отчет за реализираните дела на градоначалникот Александар Панов во првите 365 дена

 

Отчет за реализираните дела на градоначалникот Александар Панов  2009-2012

Отчет 2009 – 2012