РЕКОНСТРУИРАН ДЕЛ ОД АСФАЛТОТ НА  УЛИЦАТА„БРАЌА ЏУНОВИ“

РЕКОНСТРУИРАН ДЕЛ ОД АСФАЛТОТ НА УЛИЦАТА„БРАЌА ЏУНОВИ“

 Како дел од програмата за реконструкција на градските улици општината Кавадарци реализира поставување на нова асфалтна подлога и на дел од улицата „Браќа Џунови“.

Оперативата на „Изолација“ од Скопје постави нов асфалт на површина од 700м2 и на дел од оваа улица. Претходно стариот и оштететн асфалт беше отстранет со гребење, со што се создадоа услови за реконструкција на насериозно оштетена делница од улицата „Браќа Џунови“.