Асфалтирање на две споредни улици на ул. Киро Крстев спој со ул. Крсте Мисирков

Асфалтирање на две споредни улици на ул. Киро Крстев спој со ул. Крсте Мисирков

Денеска градежната фирма “Изолација”- Скопје започна со асфалтирање како и со местење на рабници на две споредни улици на ул. Киро Крстев спој со ул. Крсте Мисирков. Двете улици се со должина од по 60 метри и ќе се асфалтира со вкупна квадратура од 720m2.