Асфалтирање на улицата ,,7-ми Септември’’

Асфалтирање на улицата ,,7-ми Септември’’

Комплетно асфалтирање на улицата ,,7-ми Септември’’ во два слоја, каде претходно се реконструираше водоводната линија како и атмосферската и фекална канализација кое е во склоп на проектот од германската КФВ банка, во соработка со Општина Кавадарци и ЈП Комуналец.

Изведувач е фирмата Жикол.