Асфалтирање на ул. ,,Вардарска” и ровот на дел од ул. ,,Шишка”

Асфалтирање на ул. ,,Вардарска” и ровот на дел од ул. ,,Шишка”

Денеска комплетно се асфалтираше ул. ,,Вардарска” и ровот на дел од ул. ,,Шишка”. На оваа улица претходно се постави атмосферска канализација. Овој проект е дел од грант доделен на општина Кавадарци од германската банка за развој КФВ.