Асфалтирање на ул. „Индустриска“

Асфалтирање на ул. „Индустриска“

Заврши асфалтирањето на дел од ул. ,,Индустриска” ( од Жито Југ до Хотел Елит) каде комплетно беше изваден стариот асфалт и заменет со нов на површина од 1900м2.

Изведувач е БИТЕМ од Скопје.