Асфалтирање паркинг простор на ул.Беласица и ул.Преспа

Асфалтирање паркинг простор на ул.Беласица и ул.Преспа

Оперативата на фирмата Градба промет од Кавадарци, денес асфалтираше паркинг простор на ул.Беласица и ул.Преспа со вкупна површина од 1400 метри квадратни. Се асфалтираше со асфалт аб11 со дебелина од 5 сантиметри.