Асфалтирање пред домот во с.Ваташа

Асфалтирање пред домот во с.Ваташа

Заврши асфалтирањето пред домот во с.Ваташа. Се асфалтираше површина од 680 метри квадратни. По истиот договор ќе се започне и со асфалтирање на ул. Моклишка, кое треба да започне во наредните денови. Изведувач на работите е фирмата Градба промет, а вкупната финансиска вредност е 1 635 000 денари.