Вицепремиерот Љупчо Николовски во работна посета на општина Кавадарци

Вицепремиерот Љупчо Николовски во работна посета на општина Кавадарци

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски денеска беше во работна посета на Кавадарци. Се сретна со претседателот на Основниот суд, д-р Лазар Нанев и градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев. Во поширока изјава за медиумите Николовски информираше за разговорите во Кавадарци, но и за активностите кои се насочени во борбата со корупцијата и криминалот.