Градоначалникот Митко Јанчев даде отчет за првите сто дена

Градоначалникот Митко Јанчев даде отчет за првите сто дена

Предизборната програма се реализира од првиот ден од новиот мандат – рече градоначалникот Митко Јанчев кој даде отчет за сработеното во првите сто дена од вториот мандат. „Силно верувам дека исто како и во претходниот мандат предизборната програма ќе се реализира во многу краток временски период“ рече градоначалникот Јанчев и нагласи дека Кавадарци веќе одамна отскокнува од другите општини во повеќе сегменти.