Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите оствари средба со граѓаните

Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите оствари средба со граѓаните

Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите денес имаше средба со жителите на ул.Шишка. На средбата се разговараше за најавената целосна реконструкција на ул.Шишка.

Исто така Градоначалникот заедно со службите денес беа на терен на ул.Младост и на ул.Галишка поради пробивање на Западен булевар како и на други локации каде во тек се градежни активности.