Градоначалникот Митко Јанчев им ја честита Новата година на своите сограѓани на Градскиот плоштад

Градоначалникот Митко Јанчев им ја честита Новата година на своите сограѓани на Градскиот плоштад

Градоначалникот Митко Јанчев им ја честита Новата година на своите сограѓани од Градскиот плоштад. Истовремено ги посети и дежурните вработени во ПС ОН Кавадарци, Брза помош, Противпожарната единица и Општа болница Кавадарци. Службите задолжени за безбедноста на нашиот град и грижата за нашите сограѓани добија пригодни подароци од Градоначалникот г-дин Митко Јанчев.