Градоначалникот Јанчев се сретна со жителите на УЗ „Браќа Досеви“ и „Задругар“

Градоначалникот Јанчев се сретна со жителите на УЗ „Браќа Досеви“ и „Задругар“

Градоначалникот Митко Јанчев со вработниите ,администрацијата и претставници на ЈП Комуналец, ги продолжија редовните средби со граѓаните на урбаните заедници.Синоќа имаше средба со жителите на УЗ„Задругар„ и „Браќа Досеви„

Средбите со УЗ продолжуваат и денес. Градоначалникот г-дин Митко Јанчев заедно со службите денес ќе биде во посета на две урбани заедници.
УЗ Љубаш 17:30 часот – пред маркетите “Дијана“ и “Минекс“ кај ООУ “Гоце Делчев“.
УЗ Кула 18:30 часот – кај музичкото паркче.