Гребење на стариот асфалт на ул. Ѓуро Салај

Гребење на стариот асфалт на ул. Ѓуро Салај

Денеска се отпочна со гребење на стариот асфалт на паркингот на ул. Ѓуро Салај, потоа следува негово асфалтирање.