Дезинфекцијата на сите возила на трите влезови во Кавадарци

Дезинфекцијата на сите возила на трите влезови во Кавадарци

Започна дезинфекцијата на сите возила на трите влезови во Кавадарци. Се дезинфизираат возилата кои влегуваат и транзитираат од влезот на Западен булевар кај бензинската Макпетрол,  од влезот на Западен булевар кај капелата на градските гробишта и од влезот на населба Глишиќ. Дезинфекцијата на влезовите во градот е подобрена со тоа што се поставени дополнителни душеци со дезифициент.