Дезинфекција на сите станбени згради, заеднички простории и детските игралишта

Дезинфекција на сите станбени згради, заеднички простории и детските игралишта

Денес по задолжение дадено на состанок на Кризниот штабна Општона Кавадарци, службите на Мој Општинар, инспекциско одделение и други вработени од локалната самоуправа извршија дезинфекција на сите станбени згради, заеднички простории, скали и лифтови на територијата на Општина Кавадарци. Дезинфекција се изврши и на детските реквизити и урбаната опрема на парковите и детските игралишта.