Детската недела под мотото Другарството е дел од детската среќа

Детската недела под мотото Другарството е дел од детската среќа

Кавадарци ја има својата иднина! Здрава, среќна и насмеана

Денеска на Градски плоштад, дечињата од ЈОУДГ ,,Рада Поцева” покажаа дека не треба многу за да бидеме среќни.

Со среќа детската недела под мотото ,,Другарството е дел од детската среќа”.