Доброволно противпожарно друштво Сашко Гешовски

Доброволно противпожарно друштво Сашко Гешовски

Денес на градскиот плоштад започна потпишувањето на пристапници за членство во Доброволно противпожарно друштво Сашко Гешовски. Првата пристапница за членство беше потпишана од страна на Градоначалникот Митко Јанчев. Потпишувањето денес ќе трае до 20 часот а од утре пристапници ќе можат да се потпишат во просториите на ТППЕ Кавадарци. До сега се потпишани околу 150 пристапници.