Доделени признанија за поддршка и учество на манифестацијата „Тиквешки гроздобер“ 2019

Доделени признанија за поддршка и учество на манифестацијата „Тиквешки гроздобер“ 2019

Градоначалникот и општината на учесниците на изложбата на „олд тајмери“ им додели признание за поддршка и учество на манифестацијата „Тиквешки гроздобер“ 2019.
Нивните обновени миленици на четири тркала кои беа дел од изложбата привлекоја многубројни посетители од сите возрасти.
Од името на организаторот, кавадаречкиот ентузијаст и сопственик на повеќе стари возила Мите Ташев и претставник на организаторот, на учесниците иматели на стари обновени возила на централната бина им доделија плакети изразувајќи им притоа благодарност што со нивниот настап ја збогатија програмата на годинашниот гроздобер.