Едукативна акција на градскиот плоштад организирана од Дирекцијата за заштита и спасување

Едукативна акција на градскиот плоштад организирана од Дирекцијата за заштита и спасување

Дирекцијата за заштита и спасување денес реализираше превентивна и едукативна акција на градскиот плоштад. Во акцијата се вклучени и локалната самоуправа, полициска станица и противпожарна единица Кавадарци.

Превентивна акција против пожари

Дирекцијата за заштита и спасување денес реализираше превентивна и едукативна акција на градскиот плоштад. Во акцијата се вклучени и локалната самоуправа, полициска станица и противпожарна единица Кавадарци.

Gepostet von КТВ-телевизија am Freitag, 26. Juli 2019