Заменик амбасадорот на Германија г-дин Ото Граф во посета на Општина Кавадарци

Заменик амбасадорот на Германија г-дин Ото Граф во посета на Општина Кавадарци

Денес во посета на Општина Кавадарци беше заменик амбасадорот и раководител на економскиот оддел на Германија г-дин Ото Граф. Тој оствари и средба со Градоначалникот г-дин Митко Јанчев.