Известување до жителите на улицата Блажо Алексов

Известување до жителите на улицата Блажо Алексов

Се известуваат жителите на улицата Блажо Алексов, утре 15.08.2022 да ги отстранат возилата од улицата најкасно до 6 30 часот наутро.

Улицата ќе биде затворена за сообраќај и ќе биде пристапено кон перење и чистење на истата и средување од настанатите наноси од невремето.

На сите кои нема да пристапат по известувањето, возилата ќе им бидат дислоцирани со пајак службата.