ИЗВЕСТУВАЊЕ за надоместување на дел од трошоците за купување на енергетско ефикасни грејни тела за 2021 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ за надоместување на дел од трошоците за купување на енергетско ефикасни грејни тела за 2021 година

Во врска со јавниот повик за надоместување на дел од трошоците за купување на енергетско ефикасни грејни тела за 2021 година, општина Кавадарци Ве известува дека повикот е сеуште во тек и сите граѓани може уредно да ги достават своите барања најдоцна до 16.06.2021 до 16:30 часот во Архива на општина Кавадарци во соба број 20.