Кавадарчани ги користат услугите на повикувачкиот центар

Кавадарчани ги користат услугите на повикувачкиот центар

Денеска на прес конференција претставници од повикувачкиот центар, граѓанскио-услужниот центар информираа дека кавадарчани се почесто ги користат нивните услуги. На бројот 13 300 најчести се барањата од граѓаните за решавање на проблеми од комунален карактер.