МОТОР  BMW ДОНАЦИЈА ОД КОЖУВЧАНКА ЗА КАВАДАРЕЧКАТА ПОЛИЦИЈА

МОТОР BMW ДОНАЦИЈА ОД КОЖУВЧАНКА ЗА КАВАДАРЕЧКАТА ПОЛИЦИЈА

„Кожувчанка“ како потврдена пштествено одговорна компанија денеска на Општина Кавадарци и донираше мотор од марката BMW профилиран според стандардите на сообраќајната полиција.

Градоначалникот м-р Митко Јанчев денеска овој мотор го предаде на користење на Полициската станица од општа надлежност Кавадарци.

Со оваа нова донација, се обнови и збогати возниот парк на кавадаречката полиција која сега доби превозно средство за поефикасно работење на одделот на сообраќајната полиција.