Општина Кавадарци Ви го најавува КАВАДАРЦИ СТРИТ ФЕСТИВАЛ

Општина Кавадарци Ви го најавува КАВАДАРЦИ СТРИТ ФЕСТИВАЛ

 

За прв пат оваа година под покровителство на бизнис секторот а во организација на Општина Кавадарци ќе се случи КАВАДАРЦИ СТРИТ ФЕСТИВАЛ.

Фестивалот започнува со СТРИТ БАСКЕТ на 8ми, 9ти и 10 ти јули на градскиот плоштад. На турнирот предвидено е да учествуваат 12 машки екипи со 3+1 играч . За учество на турнирот потребно е да се уплати партиципација од 1500 денари од екипа. Средствата од партиципацијата ќе бидат награда за најдобрите. 8000 ден. за освоено прво место, 6000 ден. за освоено второ место и 4000 ден. за освоено трето место.
Лице за контакт
Боро Ѓорѓиев
078 482 371