ПОПЛОЧЕН КРАК ОД ул.„ИЛЧО ДИМОВ“

ПОПЛОЧЕН КРАК ОД ул.„ИЛЧО ДИМОВ“

Оперативата на фирмата „АС Машини“ од Кавадарци заврши со реализација на општински комунален проект во Ваташа.

На крак од улицата „Илчо Димов“ се поставија рабници и бехатон коцки, со што се урбанизраше уште една улица во Ваташа во должина од околу шеесеттина метри.

Проекто е на барање на жителите од тој дел на Ваташа.