ПОПЛОЧУВАЊЕ НА УЛИЦА ВО ВАТАША

ПОПЛОЧУВАЊЕ НА УЛИЦА ВО ВАТАША

Оперативата на фирмата „АС-Машини“во селото Ваташа реализираше проект на Општина Кавадарци за поплочување на крак од улицата „Данко Дафков“.

Се работи за поставување на бехатон плочки согласно потребите и барањата на жителите од Ваташа кои гравитираат на оваа улица.