Работен состанок на Градоначалникот Митко Јанчев со директорот на Агенција за управување со одземен имот Фатон Асани

Работен состанок на Градоначалникот Митко Јанчев со директорот на Агенција за управување со одземен имот Фатон Асани

Денес во посета на Општина Кавадарци и на работен состанок со Градоначалникот Митко Јанчев беше директорот на Агенција за управување со одземен имот г-дин Фатон Асани. На состанокот се разговараше за одземените возила кои се транспортираат во депото на РЦ Југ. За зголемениот број на одамна одземени возила кои во поголем број веќе се старо железо треба да се најде решение за нивно дислоцирање. Ова беше денешната тема на разговор на градоначалникот Јанчев и директорот Асани. Се со цел заштита на животната средина и чистење на хаварисаните и стари возила , се наоѓа решение за нивна дислокација од територијата на Општина Кавадарци.