Свечената седница по повод празникот 7ми Септември

Свечената седница по повод празникот 7ми Септември

Свечената седница по повод празникот 7ми Септември, 78 години од ослободувањето на градот Кавадарци, петмина наши сограѓани се закитија со највисокото општинско признание наградата 7-ми Септември. Веруваме дека за добитниците е чест и одговорност да бидат пример за сите кои работат и создаваат во Кавадарци и кои сакаат да го променат нашиот град на подобро, создавајќи подобра иднина за сите нас и нашите деца.