СЕ ИЗВРШИ БЕТОНИРАЊЕ НА ПЛОЧНИКОТ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „ИЛИНДЕНСКА“

СЕ ИЗВРШИ БЕТОНИРАЊЕ НА ПЛОЧНИКОТ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „ИЛИНДЕНСКА“

 Општина Кавадарци преку ангажираната оператива на фирмата „Пирамид билдинг“ од Скопје, денеска изврши бетонирање на плато на вкупна површина од 200 квадратни метри.

Овој комунален проект се однесува на реконструкција на оштетен плочник на крак од улицата „Илинденска“ во делот на БИТ зоната, зад зградта кај поранешен „Беко“.

Со овј зафат ќе се санираат и оштетувањата на плочникот во тој дел на централната градска улица.