Известување за спроведување на Јавниот повик за субвенционирање на енергетско ефикасни грејни тела

Известување за спроведување на Јавниот повик за субвенционирање на енергетско ефикасни грејни тела

Почитувани,

Комисијата за спроведување на Јавниот повик за субвенционирање на граѓани на Општина Кавадарци при купување на енергетско ефикасни грејни тела за 2018 г. објавен денеска на веб страната на општината, ВЕ ИЗВЕСТУВА дека поради големиот интерес и поднесени поголем број на барања од предвидените во рамките на планираниот буџет за истата намена, ЈАВНИОТ ПОВИК ЗАВРШУВА.

За комплетноста и исправноста на документацијата на поднесените барања, Комисијата за имплементација на Јавниот повик, до крајот на тековната недела ќе објави список.
Со почит
Комисијата за имплементација на Јавниот повик