Отчет за реализираните проекти на градоначалникот на Кавадарци во периодот 2013 – 2017 „ДЕЛА ЗА КАВАДАРЦИ“

Отчет за реализираните проекти на градоначалникот на Кавадарци во периодот 2013 – 2017 „ДЕЛА ЗА КАВАДАРЦИ“

Почитувани,

На крајот од  мандатот, воден од принципот на транспарентност и отчетност, ми третставува чест пред Вас, граѓаните на Општина Кавадарци со слика и збор да ги претставам сите дела за Кавадарци во периодот 2013-2017 год.

Во изминатите 4 години и покрај сериозните тешкотии предизвикани од политичката криза, организираниот атак, опструкциите и заканите на опозицијата – сега централна власт, успеавме да реализираме висок процент од проектите кои што беа наша основна задача и посветеност од почетокот на мандатот.

Упатувам искрена БЛАГОДАРНОСТ мојата фамилија, до граѓаните на Општина Кавадарци, партијата ВМРО-ДПМНЕ, Советото на Општина Кавадарци, локалната администрација, вработените и раководниот и стручен кадар во јавните институции, бизнис секторот и до позитивните критичари, со чија поддршка и помош  реализиравме круцијални проекти кои што во минатото беа мои лични визии, воден од прмисата „Кавадарци,над сите“.

Реализираните проекти што ќе ги видите во оваае електронска презентација, зборуваат за нас, за нашиот однос кон Вас граѓаните и комапниите од нашето Кавадарци.

Ова е нашата политичка борба и метод, како да се стигне до гласот на граѓаните.

Така беше, така и ќе остане!

 

Со почит

Дипл прав.Александар Панов

[pdf issuu_pdf_id=”170825081313-e1b4def7d7414b0eba3edb7688d9e7e3″ width=”640″ height=”480″ layout=”2″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ show_flip_buttons=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]