РЕКОНСТРУИРАН ДЕЛ ОД АСФАЛТОТ НА УЛИЦАТА„БРАЌА ЏУНОВИ“

 Како дел од програмата за реконструкција на градските улици општината Кавадарци реализира поставување на нова асфалтна подлога и на дел од улицата „Браќа Џунови“.

Оперативата на „Изолација“ од Скопје постави нов асфалт на површина од 700м2 и на дел од оваа улица. Претходно стариот и оштететн асфалт беше отстранет со гребење, со што се создадоа услови за реконструкција на насериозно оштетена делница од улицата „Браќа Џунови“.