СЕ ГРАДИ ОДМОРАЛИШТЕ НА УЛИЦАТА „ВАРДАРСКА“

Општината започна со реализација на уште еден проект кој произлезе од граѓаните.

Оперативата на фирмата „Павер трејд“ започна со изградба на одморалиште на просторот од спојот на улиците „Вардарска“ со „Доне Попов“ во населбата „Голо оток“.

Се обградува со декоративна цигла, а во склоп на урбанизацијата е предвидено изградба на чешма, клупи и хортикултурно уредување.

Просторот за одмор од каде се пружа убава панорама кон градот ќе биде предаден на користење на граѓаните.