Отчет на градоначалникот

отчет

Отчет увод

Митко Јанчев Градоначалник

Отчет на градоначалникот Митко Јанчев

Во овој отчет за сработеното, една година од овој мандат се забележани сите реализирани и отпочнати проекти, сите настани, сите средби кои досега се остварени.


Со прогресивен развој и напредок стигнавме до прво место. Кавадарци веќе одамна отскокнува од другите општини во инфраструктурата, економскиот развој, туристичката понуда, но и стана општина во која се живее безбедно и квалитетно.


Идните генерации веќе имаат одлични услови за образование, а потоа и градење кариера и создавање семејство.Веќе се реализирани голем број на капитални проекти, а неколкуголеми проекти се во завршна фаза. Ова е голем успех не само за мене, не само за Општина Кавадарци, најмногу за вас драги кавадарчани.