Комисија за финансии и Буџет

Комисија за финансии и Буџет

Претседател: 

  • Весна Ѓорѓиева

 

Членови:

  • Горан Кузмановски
  • Ратка Росомански
  • Перо Николов
  • Веса Богева
  • Вуко Мелов
  • Јован Златевски