Промовирана новата Памп патека

05.09.2023

На Градски плоштад имаше масовна велосипедска парада со возење велосипеди низ улиците на градот, се до ново изградената ПАМ ТРАК ПАТЕКА!

Промоција на пам трак патеката, заедно со градоначалникот Митко Јанчев, во соработка со Општински сојуз на училишни спортови, со голем број на велосипедисти и ученици придружувани од нивните наставници по физичко образование.

За оние кои уживаат во возењето на велосипеди, скејтборди, ролшуи и скутери!
Кавадарци се грижи за младите!

Галерија