Детската недела под мотото Другарството е дел од детската среќа

06.09.2023

Кавадарци ја има својата иднина! Здрава, среќна и насмеана. Денеска на Градски плоштад, дечињата од ЈОУДГ ,,Рада Поцева” покажаа дека не треба многу за да бидеме среќни. 

Со среќа детската недела под мотото ,,Другарството е дел од детската среќа”.
 

Галерија