Б-интегрирана еколошка дозвола – Серта компани

22.09.2023
Интегрирано спречување и контрола на загадувањето ОБРАЗЕЦ ЗА БАРАЊЕ ЗА Б-ИНТЕГРИРАНАЕКОЛОШКА ДОЗВОЛАЗа ДРУШТВОТО ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТРГОВИЈА И УСЛУГИ СЕРТА КОМПАНИ, Ристо ДОО, експорт – импорт Скопје, подружница три Фарма Серта Компани, ОПШТИНА КАВАДАРЦИ

Показна вежба “Брз одговор 23”

29.08.2023
Во посета на Општина Кавадарци беа амбасадорката на САД во Македонија г-ѓа Ангела Агелер и министерката за одбрана г-ѓа Славјанка Петровска. Заедно со градоначалникот Митко Јанчев беа присутни на вежбата на која учествуваа припадници од Армиите...

Работен состанок на градоначалникот со министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска

22.08.2023
Градоначалникот Митко Јанчев имаше работен состанок и со министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска, на кој дадоа акцент на идните два капитални проекти кои се планирани

Градоначалникот Митко Јанчев првпат имаше работна средба со амбасадорката на Република Сојузна Германија во Македонија

23.08.2023
Денес градоначалникот Митко Јанчев првпат имаше работна средба со амбасадорката на Република Сојузна Германија во Македонија, Н.Е Петра Дрекслер, како и претставници од амбасадата.